Портал споживача

Отримайте видання «Настанова щодо вибору продукції з покращеними якісними та екологічними характеристиками» безкоштовно.

У Настанові презентовані всі основи, принципи, методи та практичні приклади щодо культури споживання та розуміння значення маркування товарів і виробів.

Видання дозволить отримати більше інформації про різноманітні сертифікаційні системи, які оцінюють якість та безпеку продукції, та про маркування, що дозволяє зробити свідомий вибір на користь здоров’я, покращити стан оточуючого середовища.

Настанову було розроблено Всеукраїнською громадською організацією «Жива планета» спільно з Благодійним фондом «Рідне місто моє» за участю експертів у сфері захисту прав споживачів, безпеки, якості та органічного виробництва. Можливості поширювати книгу завдячуємо видавничому дому «Особистості», що передав для розповсюдження 2 тис. книг.

Для того щоб отримати книгу, завітайте з 24 по 26 вересня 2015 року до Епіцентру на пр. Григоренка, 40. Там, під час проведення промо-акцій зі сталого споживання можна не тільки отримати корисне видання, а й поспілкуватися з консультантами, які допоможуть зорієнтуватися серед різноманітних знаків та позначень, якими маркується продукція.

Крім цього, книгу можна отримати в центральному офісі «Живої планети» за попередньою домовленістю по тел. (066) 405-42-80.