Портал споживача

Мастер-клас відбудеться 21 вересяня 2015 року на 16:00 в рамках Екопрограми ГОГОЛЬФЕСТ’15 www.gogolfest.org в Еко-зоні «Берізки» на ВДНГ.

Учасники майстер-класу зможуть не тільки проявити творчі здібності, а й допоможуть, хоч трошечки, але зменшити об’єм відходів, що утворює кожен з нас щодня. Тим самим змінювати світ на краще!

Зменшити негативний вплив на довкілля можливо. Для цього необхідно уникати одноразових товарів, не купувати зайвого та максимально бережливо користуватися речами. Крім цього треба турбуватися про те, щоб продовжити життя речей після використання.

Наприклад, старі футболки згодяться не тільки для протирання пилу з меблів чи миття вікон. Є безліч ідей для більш цінного використання цих речей.

Під час майстер-класу, Галина Бузан, керівник проекту «Стале споживання – шлях до збереження довкілля та покращення якості життя», що впроваджується Всеукраїнською громадською організацією «Жива планета» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, розповість про 15 ідей для того щоб дати старій футболці друге життя. А потім всі бажаючі зможуть виготовити власноруч прикрасу, цікаву торбу або стильний шарф.

Всі ідеї досить прості та не потребують професійної підготовки з кройки та шиття.

Приносьте з собою непотрібну футболку, а про інструменти та допоміжні матеріали подбаємо ми.

Будь ласка, зареєструйтеся на майстер-клас до 20 вересня за тел. (050)145-50-50 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Вхід платний: 60 грн.